Използваме кукита с цел да Ви предоставим по-добра услуга. Използвайки този уеб сайт, Вие се съгласявате с Политиката за кукита на FOX Network Group. Можете да промените Вашите настройки за кукита по всяко време. Натиснете тук за повече информация    |    Разбрах. Затвори този прозорец.

НАЙ ДОБРОТО ОТ NAT GEO


Гледайте най-добрите документални филми на National Geographic Channel и Nat Geo Wild!
Вижте забележителните истории на хора и животни, поглед зад кулисите на невероятни открития и опознаването на невероятни места през обектива на National Geographic Channel

Най доброто от Nat Geo

СЪРВАЙВЪР: ОБРАТНО КЪМ ПРИМИТИВНОТО

Хейзъл Оудън е инструктор по оцеляване сред дивата природа. Приключенският му дух го отвежда до опасните гори на Папуа Нова Гвинея, до пустинята Сахара и до заледените върхове на Хималаите. Следвайки екстремните маршрути, той стига до границите на познанията, търпението и уменията си. За да оцелее, Хейзъл ще разчита на опита на древните племена, обитавали неблагоприятната среда в продължение на хиляди години. И след като няколко пъти се изправи пред огромни предизвикателства, ще открие отговора на въпроса: „Как някой въобще е успял да оцелее при толкова тежки условия?“

Сървайвър: Обратно към примитивното

ТИТАНИК: ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ ДУМИ С ДЖЕЙМС КАМЕРЪН

Присъединяваме се към Джеймс Камерън и екип експерти на тема "Титаник" в истинско разследване на най-известното корабокрушение в историята. Разкритията от това мащабно изследване може да променят знанията ни за последните часове на "Титаник".

Титаник: Заключителни думи с Джеймс Камерън

ПЪРВИЯТ ИМПЕРАТОР: ТАЙНИТЕ НА КИТАЙСКАТА ГРОБНИЦА

Албърт Лин и National Geographic Channel разкриват ужасните тайни, скрити в гробницата на Първия император на Китай. Теракотената армия охранява страховити находки, които ще пренапишат историята и ще нарисуват съвсем нова картина на древния свят.

Първият император: Тайните на китайската гробница