Използваме кукита с цел да Ви предоставим по-добра услуга. Използвайки този уеб сайт, Вие се съгласявате с Политиката за кукита на FOX Network Group. Можете да промените Вашите настройки за кукита по всяко време. Натиснете тук за повече информация    |    Разбрах. Затвори този прозорец.

НАЙ ДОБРОТО ОТ NAT GEO


Гледайте най-добрите документални филми на National Geographic Channel и Nat Geo Wild!
Вижте забележителните истории на хора и животни, поглед зад кулисите на невероятни открития и опознаването на невероятни места през обектива на National Geographic Channel

Най доброто от Nat Geo

BRAIN GAMES

Готов ли си за едно наистина зашеметяващо телевизионно изживяване? Номинираното за награда Еми предаване "Brain Games" се завръща с 16 нови епизода. Всеки от тях е пълен с интерактивни игри и експерименти, проектирани така, че да си играят с мозъка ти и да разкрият начините, по които той функционира. Водещият Джейсън Силва е отново тук и ще ни срещне с някои от най-добрите невролози и когнитивни учени в света. Те ще се поровят в главата ти и ще ти покажат какво се крие там. Задълбавайки в теми като памет, морал, здрав разум, пари, заблуда, паранормалното, конформизъм, както и процесите между лявото и дясното полукълбо, този сезон на "Brain Games" обещава да бъде още по-невероятен, смайващ и разбиващ илюзии от миналия сезон. Ще насочим погледа ти навътре за едно истинско забавно и опознавателно приключение към онези 1.5 кг, които те правят такъв, който си.

Brain Games

ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЗВЕЗДИТЕ

„Да поговорим за звездите” обединява поп културата и науката с непринуден стил, много хумор и ентусиазъм. Предаването обсъжда интересни теми, като космическите пътувания, извънземния живот, големия взрив, бъдещето на нашата планета и околната среда, и ще представи ексклузивни новини за вселената. Всяка седмица водещият Тайсън кани различни комедианти, знаменитости и други специални гости, за да се позабавляваме заедно.

Да поговорим за звездите